Swingeri set

Grid View:

SET 4 HANGERE LUMINO

(0)
95Lei

Hangerele sunt prevazute cu leduri in culori diferite si mufa jack la 90 grade universala.Setul de hangere  detine capete de prindere a firului pe baza de bile presate elastic a caror tensiune se poate regla din piulita striata.Hangerele pot fi scoase de pe suportul ce se prinde pe avertizor, pentru a putea fi transportate.Culorile led-urilor ..

Set 4 Swingeri Black Matt Edition Round Clips

(0)
130Lei

Set 4 Swingeri Black Matt Edition Round Clips  - Swingere cu contragreutate aprox 50gr si iluminare prevazute cu mufe de cuplare la avertizor. În acest fel, în momentul în care avertizorul suna se aprinde si ledul din swinger- Culori :albastru, galben, verde, rosu- Tip prindere MK3 - Greutate culisanta pe tija de 50 gr- Mufa jack pen..

Set 4 Swingeri East Shark cu Iluminare

(0)
160Lei

Set 4 Swingeri Cu Iluminare tip MKM3 - Swingere cu contragreutate aprox 80gr si iluminare prevazute cu mufe de cuplare la avertizor. În acest fel, în momentul în care avertizorul suna, se aprinde si ledul din swinger- Culori :albastru, galben, verde, rosu- Tip prindere MK3 - Greutate culisanta pe tija de 80 gr- Mufa jack pentru o conectar..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)