Plumbi

Grid View:

Momitor plumb cu tub Delphin

(0)
5Lei

Hranitor de plumb destinat hranirii pe fundul apei. Este dotat cu un tub cu lungimea de 25cm care împiedica încalcirea monturii de capat.Denumire produs              Dimensiune               Pretul  Momitor plumb cu tub           20g   &nbs..

Plumb cu agrafa

(0)
3Lei

Plumb prelucrat calitativ.Este echipat cu vârtej pentru crearea monturilor fixe sau mobile de capat.Denumire produs              Dimensiune                   Pretul Plumb cu agrafa              40g         ..

Plumb cu agrafă Delphin BARBED

(0)
10Lei

Plumb prelucrat calitativ. Finisajul de suprafata a plumbului cu vopsea cu pulberi cu durabilitate ridicata împiedica reflexiile si eliberarea substantelor nedorite în apa. Este echipat cu vârtej pentru crearea monturilor fixe sau mobile de capat.Denumire produs              Dimensiune         ..

Plumb tip lacrimă cu tub Delphin

(0)
8Lei

Plumb prelucrat calitativ. Finisajul de suprafata a plumbului cu vopsea cu pulberi cu durabilitate ridicata împiedica reflexiile si eliberarea substantelor nedorite în apa. Este echipat cu un manson de 45cm care împiedica încâlcirea monturii de capat în timpul aruncarii, sau tragerii din apa.Denumire produs            ..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)