Avertizori individuali

Grid View:

Avertizor CARPRO Camuflaj

(0)
40Lei

Avertizor digital,cu posibilitati de reglare pentru ton,volum si sensitivitate. Dispune si de avertizare luminoasa prin prezenta celor 2 leduri de mare intensitate de culoare albastru neon ( martor ) si rosu. In partea de jos a avertizorului se afla si o mufa tip "jack" pentru conectarea swingerelor sau hangerelor luminoase...

Avertizor CRAPRO

(0)
40Lei

-sistem de opt leduri dispuse vertical ce indica ridicarea sau coborarea swingerului;-volum,sensibilitate si tonuri reglabile pe opt trepte verificabile pe sistemul de leduri;-volum cu posibilitatea de "mute";-posibilitate lumina de veghe;-posibilitate anulare  leduri ,  semnalul luminos ramanand doar pe un singur led cu lumina discreta;-..

Avertizor CRAPRO TLI 01

(0)
35Lei

- setari sensibilitate- setari volum- setari tonalitate- mufa jack pentru swingerIncluse baterii LR1..

Avertizor CRAPRO TLI 07 Camuflaj

(0)
30Lei

Senzor / avertizor digital cu mufa jack  pentru pescuit pe timp de zi si de noapte.Poate fi folosit in orice conditii atmosferice. Este izolat, nu intra apa in el si nu se sesizeaza singur la bataia vantului. ( are trepte de reglaj sensibilitate )Caracteristici:- buton on/off;- buton reglare ton; - buton sensivitate;- buton volum;- m..

Avertizor CRAPRO TLI 10

(0)
35Lei

Avertizor digital cu leduri si 4 taste: on-off, sensibilitate, volum si ton..

Avertizor CRAPRO TLI 18

(0)
35Lei

Culori led-uri: rosu, galben, albastru, verde;Sensibilitate reglabila: Da;Tonalitate reglabila: Da;Volum reglabil: Da;Mufa Jack: Da;Led de veghe: Da;Grad mare de impermeabilitate;Tip baterie: 9VFilet universal;..

Avertizor CRAPRO TLI 23

(0)
40Lei

- Avertizor cu un led-uri și 4 taste: volum, ton, sensibilitate, comutator ON-OFF-“Night Mode” (închis-deschis-led de veghe pt. noapte) - Avertizorii au mufe pentru cuplarea la swinger-ul cu iluminare - Culoare: negru ..

Avertizor CRAPRO YL 28

(0)
35Lei

Avertizorul digital cu led, prevăzut cu reglaje pentru volum, ton şi sensibilite, şi mufă jack pentru swingere. Funcţionează cu 1 baterie de 9V..

Avertizor CRAPRO YL 8

(0)
40Lei

avertizare luminoasa: da;avertizare sonora: da;control sensibilitate: da;control volum: da;control ton: da;comutator on-off: da;Include bateria..

Avertizor CRAPRO YL 9

(0)
35Lei

Avertizor electronic subtire si practic cu reglaj digital al volumului, tonalitatii si sensibilitatii.Caracteristici :LED pentru avertizare luminoasa;butoane reglabile: on-off, sensibiltiate, volum si ton;Filet universal...

Avertizor Diamat Alb Camuflaj

(0)
35Lei

Senzor digital cu posibilitati de reglare pentru ton, volum si sensibilitate. Avertizarea luminoasa se face prin prezenta a doua led-uri de culoare rosu.Avertizorul functioneaza cu 1 baterie de LR1 9V.Pachetul contine:1x Avertizor1x Baterie..

Avertizor East shark

(0)
40Lei

Caracteristici- anuntare descarcare baterii prin semnal sonor si luminos.- functioneaza cu baterii de 1,5V- functie "mute", insotita de vibratii...

Avertizor East Shark 2

(0)
40Lei

Senzori pescuit model East Shark rezistent la apa. Pachetul contine:*1 senzor*1 baterie..

Avertizor East Shark team feeder

(0)
40Lei

Avertizor Team Feeder Bite Alarm Team Feeder Bite Alarm este un avertizor conceput special pentru pescuitul la feeder, forma acestuia fiind adaptata dupa capetele de suporti specifice acestui stil de pescuit, fapt ce ne permite folosirea avertizorilor atat ziua, cat si noaptea, lansetele fiind in siguranta chiar daca acestia nu sunt pusi in fu..

Avertizor East Shark TLI-28

(0)
40Lei

Senzori pescuit model East Shark rezistent la apa. Pachetul contine:*1 senzor*1 baterie*2 snag bar..

Afişare 1 - 15 din 30 (2 pagini)