Avertizori cu Statie

Grid View:

Avertizori East Shark 4+1 FA213-X

(0)
510Lei

Setul de avertizori EastShark prezinta urmatoarele facilitati :- afisare  de "baterie slaba" atat pentru statie cat si pentru avertizori.- statia anunta sonor nivelul scazut al bateriei, atat pentru cea proprie, cat si pentru bateriile de pe avertizori.- rola lata cu canal in "v", pentru a fi angrenata perfect atat de fire foarte subtiri, dar ..

Avertizori East Shark JZH-RF 1688

(0)
525Lei

Descriere produs:-8 trepte de volum-8 trepte de tonalitate-5 trepte de sensibilitate-Dupa fiecare trasatura ledul ramane aprins timp de 20 secunde -6 Culori cu 2 Nuante Mai inchis sau Mai deschis ( In Specificatiile produsului apar 12 culori , sunt doar 6 , dar sunt 6 puternice si 6 mai putin puternice )-Raza de actiune este de 200-220 metri-J..

Avertizori East Shark JZH-RF 698

(0)
495Lei

Avertizorul East Shark JZH-RF 698 are urmatoarele functii:- volum cu reglare in 8 trepte, inclusiv functia MUTE.- tonalitati in 7 trepte de reglare.- sensibilitate in 5 trepte de reglare.- rola cu iluminare lumina veghe prevazuta cu 8 magneti.- sunete diferite in funtie de directia de rotatie a rolei.- mufa pentru iluminare swinger.- buton on/off.-..

Senzori cu statie 212-4

(0)
510Lei

functia AUTO MUTE . Aceasta functie se activeaza / dezactiveaza prin apasarea lunga a butonului "T"  - SNAG BARR incorporat. ( se poate detasa )  - leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor  : rosu, mov, verde si albastru.  - volum ( ON/OFF / V ), sensibilitate ( S ) si tonuri ( T ) reglabile prin butoane dispuse lateral...

Senzori cu statie TLI34

(0)
410Lei

Senzori cu statie TLI34 au protectie totala împotriva umezelii.- putere de 9V.- Nivel de control al volumului pe 8 niveluri.- Reglarea tonului.- ajustarea sensibilitatii pe 8 niveluri.- iluminarea nocturna a modului.- conector pentru conectarea dispozitivelor externe de lumina.- conexiune filetata cu piulita de fixare si inelul de etansare...

Set 3 Avertizori cu Statie Eastshark

(0)
300Lei

Setul contine 3 avertizori, statie  si o valigeta din metal pentru transport.Senzorii sunt prevazuti cu reglaje pentru sensibilitate, ton si volum.Statia este prevazuta cu buton on/off si cu reglaj pentru ton si volum...

Set 4 Avertizori cu Statie CRAPRO

(0)
360Lei

Setul contine 4 avertizori, statie  si o valigeta din metal pentru transport.Senzorii sunt prevazuti cu reglaje pentru sensibilitate, ton si volum.Statia este prevazuta cu buton on/off si cu reglaj pentru ton si volum...

Set 4 Avertizori cu Statie CRAPRO camo

(0)
360Lei

 Leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor  : rosu , verde , galben si albastru .  - sistem de opt leduri dispuse vertical ce indica ridicarea sau coborarea swingerului  - volum,sensibilitate si tonuri reglabile pe opt trepte verificabile pe sistemul de leduri.  - semnal unic catre statie pentru a nu exista interfere..

Set 4 avertizori cu statie SP 02 new

(0)
495Lei

Kitul include 4 avertizori, 1 statie,baterii si un penar buretat care asigura transportul produsului in siguranta .Dispozitiv de semnalizare:-protecție completă împotriva umidității.- Reglarea volumului cu 8 niveluri.-Reglare de 8 nivele.- ajustarea sensibilității.- indicatori de mușcătură spre / dinspre țărm.-modul de iluminare nocturnă.-socket pe..

SET 4 AVERTIZORI CU STATIE SP03

(0)
525Lei

Indicarea luminii în timpul mușcăturii.- Indicarea sunetului în timpul mușcăturii.- 6 niveluri de volum, inclusiv modul silențios.- 6 niveluri de sensibilitate.- 6 tonuri diferite.- Porniți automat lumina de fundal, senzorul de lumină.- NOU! Alarma antifurt (se aprinde la ridicarea tijei de pescuit).- o linie de indicatori care arată viteza liniei ..

SET 4 AVERTIZORI CU STATIE TLI 17

(0)
360Lei

Kitul include 4 avertizori, 1 statie ,baterii si un penar de protectie.Configurare comunicare: Pregătirea pentru o nouă setare - receptorul (pagerul) și alarma trebuie să fie pornite! Deschideți compartimentul bateriei de pe pager, găsiți butonul „ SET ”. Apăsați acest buton (cu un obiect subțire), pe receptor (pager) indicatorul se va aprinde..

SET 4 AVERTIZORI CU STATIE TLI 210-4

(0)
440Lei

Kitul include 4 avertizori, o statie, baterii si penar pentru transport.Dispozitiv de semnalizare:-protecție completă împotriva umidității.- Reglarea volumului cu 8 niveluri.-Reglare de 8 nivele.- ajustarea sensibilității.- indicatori de mușcătură spre / dinspre țărm.-modul de iluminare nocturnă.-socket pentru conectarea dispozitivelor de iluminat ..

Set 4 Avertizori cu statie Wind Blade F-79B

(0)
280Lei

DescriereCARACTERISTICI STATIE- buton on-off- 6 tonuri diferite- 5 trepte de volum- functie muteCARACTERISTICI SENZOR/AVERTIZOR- 6 trepte volum- functie mute- 6 tonuri diferite- 6 trepte de sensibilitate- buton on-off- 1 baterie 9v- mufa jack pentru conectare swingeri luminoFiecare senzor este prevazut cu 2 leduri de mare putere colorate diferit( r..

Set 4 Avertizori East Shark FA217 X

(0)
450Lei

SET 4 AVERTIZORI CU STATIE East SharkSetul contine patru avertizori si statia aferenta cu penar de tranportFunctii si descriere avertizori :- leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor : rosu , verde , galben si albastru .- sistem de 5 leduri dispuse vertical ce indica ridicarea sau coborarea swingerului- volum,sensibilitate si tonuri reglabi..

Set 4 Avertizori Wind Blade cu Protectie de Silicon

(0)
340Lei

CARACTERISTICI STATIE- buton on-off- 6 tonuri diferite- 5 trepte de volum- functie mute- functie vibratiiCARACTERISTICI SENZOR/AVERTIZOR- 6 trepte volum- functie mute- 6 tonuri diferite- 6 trepte de sensibilitate- buton on-off- 1 baterie 9v- mufa jack pentru conectare swingeri luminoFiecare senzor este prevazut cu leduri de mare putere colorate dif..

Afişare 1 - 15 din 32 (3 pagini)