Mincioguri / Juvelnice / Plase

Grid View:

Minciog DAM Crosspower Landing Net Rubber 3.10M

(0)
208Lei

DAM Crosspower Landing Net este un o serie de mincioguri compact telescopice care ofera multiple avantajele pescarilor activi. Minciogul este deosebit de rezistent, compact la transport, cu manerul telescopic si capul rabatabil, usor de manuit si care are plasa imbracata in cauciuc. Datorita acestui avantaj, plasa nu absoarbe apa si deasemeni, dupa..

Minciog DAM O.T.T. Spoon Net Shake and Dry cu Maner Telescopic 3.25m

(0)
183Lei

Cap de minciog cu design "scoop" si cu deschidere suficient de mare (55x45x30cm) pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul stationar, cat si la pescuitul crapului la match. Cadrul este construit din aluminiu usor care sporeste rezistenta, si in acelasi timp mentine greutatea redusa. Plasa este confectionata din microfibre de polyester cauciucate..

Minciog Sakura Epuisette Pliante 50x60

(0)
281Lei

Minciogul Sakura Epuisette Pliante este unul cu maner retractabil si sistem de strangere prin insurubare ceea ce-l face un accesoriu indispensabil oricarui pescar. Solid si foarte practic de utilizat, Sakura Epuisette Pliante este in plus un minciog care pluteste. Acesta este un mare avantaj, intrucat multi pescari s-au confruntat cu situatia nepla..

Minciog Sert Epuisette Carp 2.80m

(0)
165Lei

Minciogul Sert Epuisette Carp 2.80m are aceasta dimensiune masurand manerul si bratele impreuna. Manerul are 1.80m iar bratele au 1.05m. Manerul este din fibra de sticla dintr-un singur tronson, fiind unul extrem de rezistent. Plasa este deosebit de rezistenta si nu raneste pestii. Este util atat in pescuitul de competitie cat si in cel de relaxare..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)