Cutii

Grid View:

Cutie accesorii 16x12x5cm

(0)
22Lei

Cutie petru accesoriile mici cu 24 de compartimente si dimensiuni: lungime-16 cm                                                                            &nbs..

Cutie accesorii 20x14x6cm

(0)
25Lei

Cutie petru accesoriile mici cu 30 de compartimente si dimensiuni: lungime-20 cm                                                                            &nbs..

Cutie accesorii East Shark cu picioare reglabile

(0)
290Lei

Inaltime (cu picioare): 50 cmLungime: 48 cmLatime: 30 cmCutii mici: 3 bucCutii mediu: 2 bucNumar compartimente: 17..

Cutie Delphin TBX Duo 125-11P

(0)
13Lei

TBX Duo 125-11P este o cutie multifunctionala destinata pentru depunerea accesoriilor pescaresti. Este fabricata din plastic verde închis, capacele pentru sectiile individuale sunt confectionate din plastic transparent. Asa ca aveti întotdeauna o perspectiva cu privire la obiectele asezate în sectiunile individuale ale cutiei. Se livreaza cu un snu..

Cutie pentru monturi Delphin C-RIGBOX

(0)
28Lei

Penar rigid foarte practic Delphin C-RIGBOX pentru monturi de crap. În interior se gaseste o piesa cu clic pentru fixarea cârligelor si spuma cu dimensiunile de 260x69mm în care este posibila fixarea capatului monturii cu ajutorul acelor cu gamalie. Acele cu cap sferic galben în numar de 20 bucati se gasesc în doua compartimente cu închidere. Penar..

Cutie pentru monturi Delphin Delphin ATOMA

(0)
10Lei

Cutia pentru monturile feeder Delphin ATOMA cu dimensiunile de 303x60mm este un ajutor practic pentru pastrarea monturilor finalizate care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea nici unui pescar. Aceasta cutie plata este fabricata din plastic. Partea sa inferioara este de coloare rosu închisa, completata cu proeminente din plastic pe care veti fixa ..

Cutie spinning cu doua fete pentru accesorii de pescuit

(0)
120Lei

Cutie spinning cu doua fete pentru accesorii de pescuit este din seria cutiilor multifunctionale destinate pentru depunerea accesoriilor pescaresti. Sunt fabricate din plastic transparent, asa ca aveti întotdeauna o perspectiva perfecta cu privire la obiectele depuse în interiorul cutiei. Cutia este dotata cu clipuri practice din plastic transparen..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)